Waar slaap je - 4daase Paramaribo

4-Daagse Paramaribo 2025
Ga naar de inhoud
Waar slaap je
er
Guesthouse Amice
(genoemde accommodatie is onder voorbehoud)
Guesthouse Amice is uw vaste verblijfsaccommodatie in Paramaribo
Guesthouse Amice ligt dichtbij het bruisende uitgaans- en historisch centrum van Paramaribo in een prettige en rustige omgeving. De loopafstand naar het centrum is ca 25 minuten. Bij het betreden van de hotellobby krijg je het gevoel dat je een woonkamer binnen stapt. Met een paar stappen verder kom je in de tropische tuin die vol zit met exotische planten en bloemen waar de kolibrietjes graag op afkomen.
Guesthouse Amice biedt voldoende comfort en is van diverse gemakken voorzien en de Caribische ‘look & feel’ omarmt je overal. In het hart van de tuin en omringt door het weelderige groen kun je na een inspannende dag buiten de deur, heerlijk relaxen en verkoeling vinden bij het zwembad.
Het smaakvol ingericht Guesthouse, met een vleugje "coleur locale", biedt een gezellige en huiselijke sfeer aan haar gasten. Het heeft gratis draadloze high-speed internet, 24-uurs beveiliging en een beveiligde opslagruimte voor uw bagage tijdens uw tours en tripjes door Suriname, een zonnedek, een mini bar en gratis thee- en koffieservice op de kamers.
Klik op de afbeelding om uw accommodatie buiten Paramaribo te zien.

COMPANY
4-Daagse Paramaribo
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam


CONTACTS
info@4daagseparamaribo.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778

WEBSITE
www.4daagseparamaribo.nl
4-Daagse Paramaribo/ Copyright  © 2019

Terug naar de inhoud