Buiten Paramaribo - 4daase Paramaribo

4-Daagse Paramaribo 2025
Ga naar de inhoud
Waar slaap je
Accommodaties tijdens uw rondreis
3 nachten Anaula Jungle Resort

Het resort is gevestigd in het Boven Surinamegebied op een onbewoond eiland in de Ferulasi stroomversnelling. De vrijstaande lodges bieden allen een prachtig uitzicht op de rivier. Ze beschikken allen over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met (koud water) douche en toilet en een eigen veranda.

Het Boven-Surinamegebied, waarin het Anaula zich bevindt, staat bekend om haar unieke Marron cultuur en haar maagdelijke Amazone regenwoud. Bijzonder is het om, omringt door de ongerepte natuur, verkoeling te zoeken in de Ferulasi stroomversnelling. Ontspannen kun je op Anaula ook in het zwembad of in het hangmattenkamp van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de rivier en zelfs aapjes kunt spotten in het gebladerte.
1 nacht Ston Eiland - Stuwmeer

Ston Eiland is een schiereiland gelegen aan de rechteroever van het Brokopondostuwmeer. Het kenmerkende van het meer zijn de tientallen jaren oude boomtoppen die boven het water uitsteken na de afsluiting van de stuwdam. Op het ruime complex staan verschillende slaapgelegenheden variërend van tweepersoons accommodaties tot groepsonderkomen voor
rond de 20 personen die allen rondom het meer gelegen zijn. De huisjes zijn zeer eenvoudig ingericht met gemiddeld twee bedden op één kamer. Sommige zijn voorzien van eigen badkamer met douche en toilet. Het merendeel van de accommodaties heeft geen eigen sanitair. U maakt hierbij gebruik van de centrale douche- en toiletgroepen. Bij Son Eiland kun u heerlijk dobberen in tropisch warm water. Er is geen WiFi aanwezig.
1 nacht Bigi Pan - Nickerie

In het district Nickerie, midden in het moeras en mangroven natuurgebied Bigi Pan, ‘het grote meer’, staan net boven de waterspiegel enkele paalwoningen. Ver van de bewoonde wereld en grenzend aan de Atlantische Oceaan staan de primitieve en eenvoudige onderkomen voorzien van gemeenschappelijke sanitair en een slaapzaal.

Ga de uitdaging aan en probeer de nacht door te brengen in een hangmat. Lukt dat niet, dan maar terug in een gewoon bed. De maaltijden die je op Bigi Pan zult nuttigen zal de eenvoud van de voorzieningen doen verbleken. Het natuurgebied, met 125 soorten vogels, is één van ’s werelds belangrijke broedplaatsen van de Rode Ibis. Bigi Pan is relaxen, vogels spotten, modderbaden, kanovaren en genieten van een geweldige zonsondergang.
2 nachten Galibi - Myrysji Lodge


Myrysji Lodge ligt direct aan het strand van de Marowijne rivier waar u heerlijk kunt zonnebaden. Het is de beste accommodatie in deze omgeving. De zeer eenvoudige kamers zijn standaard voorzien van schone bedden met klamboes. Een aantal kamers heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Bij de overige kamers maakt u gebruik van gedeelde sanitair.
Myrysji Lodge heeft de beschikking over 2 tot 7 personen per kamer. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van ligbanken en hangmatten om te relaxen. Op Galibi is er geen wifi aanwezig.
COMPANY
4-Daagse Paramaribo
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam


CONTACTS
info@4daagseparamaribo.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778

WEBSITE
www.4daagseparamaribo.nl
4-Daagse Paramaribo/ Copyright  © 2019

Terug naar de inhoud