Buiten Paramaribo - 4daase Paramaribo

4-Daagse Paramaribo 2022
Ga naar de inhoud
Waar slaap je
Accommodaties tijdens uw rondreis
2 nachten Galibi - Myrysji Lodge

Myrysji Lodge ligt direct aan het strand van de Marowijne rivier waar u heerlijk kunt zonnebaden. Het is de beste accommodatie in deze omgeving. De zeer eenvoudige kamers zijn standaard voorzien van schone bedden met klamboes. Een aantal kamers heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Bij de overige kamers maakt u gebruik
van gedeelde sanitair. Myrysji Lodge heeft de beschikking over 2 tot 7 personen per kamer. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van ligbanken en hangmatten om te relaxen. Op Galibi is er geen wifi aanwezig.
1 nacht Ston Eiland
Ston Eiland is een schiereiland gelegen aan de rechteroever van het Brokopondostuwmeer. Het kenmerkende van het meer zijn de tientallen jaren oude boomtoppen die boven het water uitsteken na de afsluiting van de stuwdam. Op het ruime complex staan verschillende slaapgelegenheden variërend van tweepersoons accommodaties tot groepsonderkomen voor
rond de 20 personen die allen rondom het meer gelegen zijn. De huisjes zijn zeer eenvoudig ingericht met gemiddeld twee bedden op één kamer. Sommige zijn voorzien van eigen badkamer met douche en toilet. Het merendeel van de accommodaties heeft geen eigen sanitair. U maakt hierbij gebruik van de centrale douche- en toiletgroepen. Bij Son Eiland kun u heerlijk dobberen in tropisch warm water. Er is geen WiFi aanwezig.
1 nacht Santigron - Eco Parc

Santigron ligt op circa 30km van Paramaribo aan de Saramaccarivier. Verscholen in het bos ligt daar het Santigron Eco Parc. Het is een oase van rust, vol met palmbomen midden in de natuur. Onder dit groene bladerdak staan een aantal sfeervolle twee- en vierpersoons eco lodges. Alle lodges zijn voorzien van eigen sanitair, met warm en koud water. In

het midden van het Parc staat het sfeervolle houten hoofdgebouw met overkapping van palmbladeren waar de maaltijden en het cultureel optreden worden verzorgd. Het park is tevens voorzien van een hangmatten cabana.
4 nachten Jaw Jaw - Jungle Resort Isadou
Jungle Resort Isadou is een kleinschalig resort op een eiland met zeer eenvoudig aangepaste traditionele hutten. De lodges hebben elk een badkamer met douche en toilet en een eigen veranda met uitzicht op de rivier. De lodges zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, twee tweepersoonsbedden en voorzien van klamboes.
Isadou ligt midden in de Jaw Jaw stroomversnelling met beeldschone uitzichten. Bijzonder is 't, om omringt door de ongerepte natuur, verkoeling te zoeken in de Jaw Jaw stroomversnelling. Het resort heeft een grote grasweide en een eigen generator waardoor je, tussen 19.00 uur ’s avonds en 07.00 uur ’s morgens, stroom hebt. Op het resort is telefonisch bereik en er is gratis WiFi aanwezig op het eiland.
COMPANY
4-Daagse Paramaribo
Postbus 21076
3001 AB Rotterdam


CONTACTS
info@4daagseparamaribo.nl
+31 10 5222 359
+31 6 2298 1778

WEBSITE
www.4daagseparamaribo.nl
4-Daagse Paramaribo/ Copyright  © 2019

Terug naar de inhoud